Tips

Hieronder tref je een overzicht van een aantal andere interessante vakantie websites.


Schiermonnikoog

Saba is natuurlijk een prachtig eiland maar ook dichterbij huis is ligt een fraai eiland namelijk Schiermonnikoog! Dit Waddeneiland is natuurlijk totaal anders dan Saba. Er zijn wel een paar overeenkomsten. De natuur op Schiermonnikoog is namelijk ook erg indrukwekkend en het is er heerlijk rustig. Als je Saba leuk vindt dan is de kans groot dat je Schiermonnikoog ook zult waarderen. Schiermonnikoog Info!

Vakantie naar de Malediven

Wie wil er nou niet op vakantie naar de Malediven? Het is ook een topbestemming voor pas getrouwde stellen. De grootste attracties zijn de stranden en de indrukwekkende onderwaterwereld. Bijna ieder eiland heeft zijn eigen huisrif zodat je er zeer goed kunt snorkelen of duiken. Vakantie naar de Malediven

De beste Bungalowparken & Vakantieparken

Wij hebben de mooiste vakantieparken in Nederland en in de Ardennen met de beste reviews voor jou uitgezocht. De vakantieparken die wij hebben geselecteerd hebben meestal een fraaie ligging. Wil jij ook met jouw gezin op vakantie naar een vakantiepark? Bekijk dan onze website: Bungalowparken & Vakantieparken!


Vakantiehuizen met een eigen laadpaal

Heb jij al een elektrische auto? Als je op vakantie gaat naar een vakantiehuis in Nederland, de Ardennen of Duitsland dan is het natuurlijk fijn als je dan een eigen laadpaal hebt bij je huisje. We hebben de beste vakantiehuizen met laadpaal voor je uitgezocht.


TIP: Vakantie naar Sint Maarten

Sint Maarten ligt vlakbij Saba maar is wel een compleet ander eiland. Sint Maarten heeft hagelwitte zandstranden en je kunt er goed uitgaan en taxfree shoppen. Het is daarom zeker een aanrader om naast Saba ook een bezoekje te brengen aan Sint Maarten. Wil je meer info over Sint Maarten? Bezoek dan onze website Beautiful Sint Maarten met veel tips maar je treft er tevens een overzicht met de beste hotels en appartementen!