Tips

Hieronder tref je een overzicht van een aantal andere interessante vakantie websites.

www.schiermonnikoog-info.nl
Saba is natuurlijk een prachtig eiland maar ook dichterbij huis is ligt een fraai eiland namelijk Schiermonnikoog! Dit Waddeneiland is natuurlijk totaal anders dan Saba. Er zijn wel een paar overeenkomsten. De natuur op Schiermonnikoog is namelijk ook erg indrukwekkend en het is er heerlijk rustig. Als je Saba leuk vindt dan is de kans groot dat je Schiermonnikoog ook zult waarderen. Lees alles over Schiermonnikoog!

www.beautiful-sint-maarten.nl
Sint Maarten ligt vlakbij Saba en is een fantastisch mooi eiland om naar toe te gaan. Saba heeft geen stranden, daar ga je vooral naar toe voor de indrukwekkende natuur. Sint Maarten heeft wel de beschikking over zeer fraaie zandstranden. Het is dan zeker de moeite waard om zowel Sint Maarten als Saba in een vakantie te bezoeken. Lees alles over Sint Maarten!

www.vakantie-naar-de-malediven.nl
Wie wil er nou niet op vakantie naar de Malediven? Het is ook een topbestemming voor pas getrouwde stellen. De grootste attracties zijn de stranden en de indrukwekkende onderwaterwereld. Bijna ieder eiland heeft zijn eigen huisrif zodat je er zeer goed kunt snorkelen of duiken.

 

 


TIP: Sint Maarten

Sint Maarten ligt vlakbij Saba maar is wel een compleet ander eiland. Sint Maarten heeft prachtige stranden en je kunt er goed uitgaan en taxfree shoppen. Het is daarom zeker een aanrader om naast Saba ook een bezoekje te brengen aan Sint Maarten. Wil je meer info over Sint Maarten? Bezoek dan onze website Beautiful Sint Maarten!