Uitgaan op Saba

Het uitgaansleven op het Bovenwindse Eiland is zeer bescheiden en rustig. Het meeste vertier kun je vinden in Windwardside. In het plaatsje hebben zich verschillende cafés, bars en restaurants verzameld.

Smulpapen komen wel ruimschoots aan hun trekken op Saba. In de loop van de tijd heeft zich er zich een smakelijke Sabaanse keuken ontwikkeld met invloeden van alle bevolkingsgroepen die zich op het eiland hebben verzameld.

Het aantal winkels op Saba is beperkt. De meeste winkels liggen in The Bottom en Windwardside.

 


Eilandhoppen St. Maarten, Saba & St. Eustatius Fox

Eilandhoppen Sint Maarten, Saba & Sint EustatiusTijdens deze reis zie je 3 geweldige eilanden in één vakantie! Deze 11-daagse reis van Fox Vakanties beklim jij misschien wel de Mount Scenery op Saba, lig je lekker op het strand op St. Eustatius en ga je shoppen op St. Maarten! Ontdek hoe uniek de eilanden zijn en zie de verschillen en overeenkomsten. Deze vakantie wordt gegarandeerd zeer afwisselend en veelzijdig! Wat een avontuur!

TIP: Sint Maarten

Sint Maarten ligt vlakbij Saba maar is wel een compleet ander eiland. Sint Maarten heeft prachtige stranden en je kunt er goed uitgaan en taxfree shoppen. Het is daarom zeker een aanrader om naast Saba ook een bezoekje te brengen aan Sint Maarten. Wil je meer info over Sint Maarten? Bezoek dan onze website Beautiful Sint Maarten!